Over Agens

Agens is een organisatie die de nadruk legt op het ontwikkelen van mensen. Dit brengen we tot uitdrukking in “Omdat je verder wilt”.

Lees meer over onze Basismethodiek

Agens Basismethodiek

LOREM IPSUMDOLOR SIT AMET

CONSECTETUER ADIPISCING ELIT, SED.

Agens ontzorgt door haar dienstverlening overheden, werkgevers en verzekeraars. Agens biedt passende trajecten op het gebied van activering, participatie, re-integratie en werk, jobcoaching, outplacement en verzuimbegeleiding. Door nauwe samenwerking met enerzijds UWV Werkbedrijf en gemeenten, en anderzijds met bedrijven en semi-overheden, zijn wij in staat klanten, opdrachtgevers en werkgevers te verbinden. Met behulp van onze keten-benadering kunnen wij aan iedereen een maatwerk-traject aanbieden. Agens brengt met deze werkwijze mensen van A(fstand) naar B (ijdrage).

Werken en/of participeren is inspirerend, geeft energie, ritme en structuur. Agens wil haar klanten laten zien en ervaren hoe het voelt om mee te tellen. Iedereen verdient een rol van betekenis in de samenleving. Dat is waar Agens in gelooft! 

Onze pay-off ‘Omdat je verder wilt’ slaat niet alleen op onze klanten, maar ook op opdrachtgevers en werkgevers. Als werkcoach bij UWV Werkbedrijf of als casemanager bij een gemeente wil je werkzoekenden begeleiden naar een nieuwe baan met toekomst. Ben je werkgever, dan heb je behoefte aan gemotiveerde medewerkers met waardevolle competenties, mensen die hun talenten en energie aanwenden om uw organisatie in een veranderende omgeving een stap verder te helpen.

Special Products Agens

Special Products Agens staat voor ontwikkeling in je werk en als persoon (“omdat je verder wilt…”). Wij geloven dat ieder mens een rol van betekenis wil en kan vervullen in de maatschappij, en wij zien voor iedereen mogelijkheden.

Het zij in de vorm van arbeid of inalternatieve rollen in het kader van maatschappelijke participatie. Dit doen wij door werknemers en werkzoekenden te stimuleren om door middel van kleine stappen eigen regie over hun loopbaan/ huidige situatie te krijgen zodat men duurzaam verder kan.

Waarom kiezen voor SPA?

Werkgevers en instanties kiezen voor SPA omdat de werknemer/werkzoekende bij ons centraal staat, zij zijn immers de bouwstenen van duurzame organisaties.  

Deskundig op het gebied van maatschappelijke deelname, verzuim en re-integratie

Korte lijnen, laagdrempelig en toegankelijk

Persoonlijk en flexibel maatwerk

Klanten en opdrachtgevers waarderen onze aanpak met een 8+

Enthousiast geworden over Agens en onze werkwijze?

Neem contact met ons op!

CONTACT ONS