Loopbaancoaching

Persoonlijke ontwikkeling

Loopbaancoaching

Op een bepaald moment stil staan bij je rol als werknemer/ privé persoon kan tot nieuwe inzichten leiden. De meeste vragen die wij krijgen, hebben te maken met vitaliteit en mobiliteit in en om het werk. Onze coaches kunnen met jouw medewerkers aan de slag gaan om zich bewust te maken van de rollen en patronen die zij hanteren in hun werk en privé. Daarnaast werken we aan persoonlijke doelen op het gebied van arbeid en gezondheid, zodat we iemand verder kunnen helpen in zijn/ haar loopbaan.

Loopbaanbegeleiding of coaching is niet meer weg te denken in het huidige HRM-beleid. De arbeidsmarkt verandert. Er komen nieuwe banen bij en er verdwijnen er ook veel door technologische veranderingen. Als bedrijf wordt het steeds lastiger om goed personeel te werven en te behouden binnen het bedrijf. Door te investeren in personeel door middel van coachingstrajecten/ loopbaantrajecten worden medewerkers zich bewust van hun rol en positie binnen het bedrijf, maar ook van hun ambities ten aanzien van werk.

Concreet kun je terecht bij ons met vraagstukken over loopbaanontwikkeling/ advies, coaching on the job, ouderen-coaching en trainingen. Wij werken met zeer ervaren coaches die door elk traject  samen met de wensen en de vragen van de klant tot een optimale samenwerking weten te komen.

Wil jij eens met een frisse blik naar je mogelijkheden kijken voor je huidige of toekomstige loopbaan?

Contact ons en wij kunnen je helpen deze blik te verruimen!

CONTACT ONS