eerste / Tweede spoor

Ben jij uitgevallen in je werk en wil je graag hulp bij terugkeer in je eigen functie of bij een ander bedrijf? Wij kunnen je helpen met een tweede spoor traject!

eerste / Tweede Spoor

Onze consulenten brengen samen met jou in kaart wat de mogelijkheden zijn buiten jouw eigen organisatie (tweede spoor). Ook kunnen we samen met jouw werkgever kijken of er nog mogelijkheden zijn voor (aangepaste) werkzaamheden binnen jouw eigen bedrijf (eerste spoor).

Bij een tweede spoor traject is het van belang goed in kaart te brengen waar de fysieke/ psychische en competente mogelijkheden liggen om buiten de organisatie op zoek te gaan naar ander werk. Dit doen wij door middel van een beroepskeuze- en competentie onderzoek. Daarna gaan we samen met jou werken aan een bruikbare cv, brief en andere presentatie-mogelijkheden zoals LinkedIn en andere social media kanalen. In het kader van jouw terugkeer op de arbeidsmarkt is het van belang dat je sollicitaties verricht en netwerk gesprekken voert. Dit alles is noodzakelijk om voor jou een passende nieuwe werkplek te zoeken, en vinden. 

Zit  jij (al een jaar) in de ziektewet en wil je kijken wat de mogelijkheden zijn bij een andere werkgever of juist onderzoeken wat de mogelijkheden zijn bij je huidige werkgever?

Neem contact op met ons!

CONTACT ONS